Bio van P.O.T

Ik ben de bedenker en ontwerpster van Painted Original Terracotta. Als ’Original Caribean Girl’, mijn roots liggen immers op het tropisch eiland Curaçao, raak ik geïnspireerd door de zon, de zee en felle kleuren. Dit geeft mij een gevoel van vrijheid en thuis komen.

Op het hoogtepunt van corona, een donkere periode vol wanhoop, ontstond vanuit mijn gedrevenheid om anderen weer hoop en kleur terug te geven Painted Original Terracotta, ook wel P.O.T. Het is mijn missie om anderen te verblijden en op te vrolijken met mijn passie.

Zo hebben veel mensen er dit jaar voor gekozen om hun vakantie in de eigen vertrouwde omgeving te vieren. Met de kleurrijke POT-collectie, die dat typische vakantiegevoel uitstraalt, wil ik je dat gevoel terug geven. Ook als dat in je eigen achtertuin is!

Onder de merknaam POT, valt ook de lijn: ‘You Grow Girl’.

Met de “You Grow Girl”-lijn wil ik, als gekleurde vrouw, jonge meisjes en vrouwen aanmoedigen om ook hun licht te laten stralen.

Wie je ook bent, wat je achtergrond of geloofsovertuiging ook is, je bent echt volkomen uniek!

Groei en bloei in je eigen tempo en op je eigen manier! Dit is het motto waar ik naar leef.

De kunstwerken van “You Grow Girl” en P.O.T. zijn op maat gemaakt en ontstaan altijd vanuit het hart. Maar maatwerk is zeker ook een mogelijkheid. Ieder stuk is en blijft uniek van aard. Ik kijk er naar uit om  ook speciaal voor jou een prachtig exemplaar te creëren.